Vi bestræber os på at sende varer hurtigst muligt og altid indenfor 1-4 hverdage. Er der perioder, hvor vi ikke har mulighed for at overholde dette, vil vi på hjemmesiden gøre opmærksom på, at der må forventes forsinket leveringstid. Dette skyldes, at vi er en lille webshop, der ikke har mulighed for at have bemanding på i ferieperioder.

Ved bestilling af chokoladesmagning trækker vi først beløbet, når smagningen har fundet sted.

BEMÆRK, at vi ikke sender varer, når dagtemperaturen er på 23 grader og derover. Dette skyldes, at vi ikke vil risikere, at din chokolade udsættes for varme. Vi skal desuden gøre opmærksom, at så snart chokoladen forlader vores lager, kan vi ikke holdes ansvarlige for, hvilke temperaturer din chokolade opbevares i. Dette gælder også, hvis din postkasse står solrigt placeret. Selvom dagtemperaturen kun er på 20 grader, kan en postkasse i direkte sol sagtens blive meget varm og dermed smelte din chokolade.

Du modtager et tracking nummer så snart, at vi har afsendt dine varer.

Du kan også vælge at afhente din ordre på vores adresse: Vandkarsevej 42A, 2880 Bagsværd efter forudgående aftale. Du vil modtage en e-mail så snart, at din ordre er klar til afhentning.

Bestiller du for mere end 500DKK, tilbyder vi gratis levering til en GLS eller PostNord pakkeshop efter eget valg. Ønsker du levering til din hjemme adresse, vil der være et gebyr på 15DKK.

Bestiller du for mindre end 500DKK, koster det 50DKK at få leveret til en GLS eller PostNord pakkeshop efter eget valg. Ønsker du levering til din hjemme adresse, koster dette +15DKK.

Vi lever pt. kun til Danmark, men håber, at vi på sigt også kan levere internationalt.